lördag 2 maj 2009

Rättviksmarknad & Vikarbyn


Klicka på bilderna så blir de större!
.
Idag tog vi en liten utflykt till Rättvik. Vi gick en sväng på marknaden, men det blev inte så länge, för jag har haft så ont i min höft så jag knappt kan gå idag. Jag köpte lite sura remmar, tunnbröd och söta muffinsformar. Ida köpte brända mandlar och Gurran en radiostyrd bil.

Vi åkte sedan mot Vikarbyn för att hälsa på Stefans farbror med familj som köpt stuga där, den var jättemysig med utsikt över Siljan. Det bästa är att vi gärna får låna den när vi vill, så i sommar hoppas vi på en tur dit och bo kvar några nätter, för att besöka Leksand sommarland och Orsa grönklitt, som i år öppnar sin isbjörnsanläggning. Hoppas bara en stor tjock, strandad valross som jag orkar med lite utflykter i sommar, för just idag känns det hårt, men i morgon är det nog bättre!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med utsikt över Siljan och besök på Orsa Grönklitt kan jag rekommendera :-) När jag läser allt du gör lillasyster inser jag att du är UNG och jag betydligt äldre. Åka - vara - göra - baka - jobba och mer än det, jag som blir trött bara av att tänka på rosbuskar som ska (borde) klippas idag... Ritha

Nallebr.. sa...

ååå rättvik... va härligt!! det måste vara sveriges finaste plats:)

gunbritt sa...

va fina bilder du har tagit.

Ingrid i By sa...

Vilka underbara bilder du tagit! Jag älskar Rättvik! Måste vara den vackraste platsen i Dalarna.
Lycka till med graviditeten! Har nyss blivit farmor för sjunde gången. En liten Elof. Inte så liten förresten, 3.980g, och 54 cm lång.