fredag 5 november 2010

Höstlov

Vi började höstlovet med en tur till Sala Silvergruva med våra grannar. Barnen gick ner i gruvan och därefter följde en skattjakt i det iskalla höstregnet. Själva gruvturen tyckte barnen var spännande, även om vi bara gick ner via trappor till 26m. När guiden började prata om gruvfrun så tror jag det gick lite kalla kårar längs ryggen på många barn.Här tittar Gustav och Lee ner i det 220m djupa Chrisina schaktet, helt otroligt att det är uthackat för hand för många hundra år sedan. Det var en hisnande svindelkänsla att titta ner i gruvhålet


På onsdagnatten for jag o Yvonne iväg på bussresa till Gekås i Ullared. Ojojoj, vi åkte 01.30 från Avesta o var framme i Ullared 8 på torsdagsmorgonen. En lång resa men det gick ändå väldigt bra den här gången. Förra gången var det snöstorm när vi åkte o det var inte så kul direkt. Det blev en heldag med massor av shopping. Köpte en del julklappar men annars blev det mest kläder. Det är så kul att få slösa lite med pengar! Medans jag var borta var Stefan o barnen till badhuset och roade sig tillsammans med Stefans kusiner.

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Kul att gå i Ullared. Vi var dit förra året, då vi var till Halmstad med omnejd, på semester. Det är så mycket billigt! Ha en bra helg!

Marika sa...

Vad skoj att ni hittat på saker. Jag bara tänker att jag ska göra saker men sen blir det ändå inget. Har bara skjutsat runt på de stora barnen som vanligt ändå. Tråkigt.

Yvonne sa...

Tack för senast!
När Maja fick se din barbapappa på kortet blev hon lite avis. Varför köpte inte du nån sån farmor???
Ja....det kan man ju undra. Kram.