onsdag 27 juli 2011

Lisebergshelg!


Då har vi varit på årets Lisebergshelg igen, som vanligt var det väldigt trevligt, trots mycket folk som det alltid är där. Lilly älskade verkligen att åka karusell så vi fick lov att köpa henne ett eget åkband, så sen var det bara att åka så mycket som möjligt.

Ida och Gustav såg vi inte till så mycket, de sprang runt tillsammans och åkte alla de stora karusellerna. Gustav hade sådan otur som inte nådde 140cm gränsen i år heller, han är 138cm! Så de allra värsta karusellerna och spökhotellet Gasten fick han hoppa över. Men nästa år.....

Det här karusellen heter Lilla Lots och den blev Lillys största favorit. Varje gång den stannade började hon storgråta, killen som körde karusellen frågade om hon blivit rädd? Men det var ju bara det att hon ville fortsätta åka, sötungen! Här åker hon med farmor.


Det blev även en hel del spelande, här testar Ida o Gustav att kasta ägg i fågelholk, lite väl svårt att pricka hade dom! Annars var det klomaskinerna som tjänade väldigt bra på oss, vi kom hem med runt 4o st gosedjur! Herregud, var ska vi göra av dom nu då?

Här är familjen Hedberg :)


Frukost på Gothia Towers, högst upp på 23dje våningen med utsikt över hela Göteborg!

Nere i hotellobbyn fanns en jättestor legobil, den gillade Gurran väldigt mycket!


Som vanligt när vi åkte hemåt igen, stannade vi i Gränna och köpte polkagrisar och tog det obligatoriska kortet på ungarna och det fula trollet! Undrar just hur många år till vi lyckas få med storungarna på det fotot?

2 kommentarer:

Malin sa...

Klomaskinerna brukar fånga Jerrys intresse också.... där kan hur många slantar som helst försvinna...

Johan lyckades precis kvala in över 140 cm strecket när vi var på grönan... var bara nån cm till övers. Så han fick ju åka allt o glad för det var ju han.

Kul o se ett inlägg i bloggen... har saknat dina inlägg

Erika sa...

Äntligen lite uppdatering :)