söndag 7 augusti 2011

Minisemester!

På onsdagseftermiddagen tog vi Cadillacen och drog iväg mot Rättvik, tanken var att vi skulle tälta hos Stefans farbror, men vi fick boa in oss i deras stuga istället. Tack snälla Lasse och Karin!


På torsdagen tog vi våra bilar och var ute på en liten loppisrunda, vi stannade lite här och där bland annat på ett ställe som hette Styggforsen där vi promenerade en slinga runt hela forsområdet, branta trappor och fina vyer var det där.


Lilly hittade en perfekt avlastningsplats i Cadillacen för hennes obligatoriska korv med bröd :)På fredagen tog vi en tur till sommarland i Leksand med barnen, vi har aldrig varit dit men det kommer garanterat bli flera ggr. Det var jättefint och fräscht och lugnt med folk. Ungarna tyckte det var superkul och det fanns något för alla åldrar. Även för mammor och pappor! Här åker Gustav fritt fall, modellen mindre än Lisebergs.Ida och Amanda i forsen. Vattnet var tempererat och 24grader så till och med jag badade!Här är Gustav i den hoppande båten.Dags för lunch, jag och stortjejerna käkade tacosbuffé, Stefan och Gurra käkade hamburgare och Lilly tog den obligatoriska korven med bröd :)


Ponnyridning a´la 2011! Så himla knasigt.


Brudarna i trampbåtenBumberbilarna som svävade och snurrade, skulle dock ha varit en större bana tycker vi!Lilly körde runt brorsan i en båt och ville inte sluta!


På kvällen blev det mys i stugan med småsysslingarna


På lördagen packade vi ihop och åkte hemåt, men först en tur ner på Rättvik för att köpa den goda Rättviksglassen.Gustav och Legogubbe :)

2 kommentarer:

Malin sa...

Underbart bildinlägg.... ja vi har varit på Leksand sommarland flera år o det är verkligen kul där... fast som på alla ställen lite dyrt att äta när man är många

Erika sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft. Nästa gång följer vi också med! Bilden på Lilly och korven i rutan, oslagbar :) kram kram