onsdag 7 januari 2009

Vattenläcka och munkbak


Igår kväll när jag gått hem från jobbet upptäckte nattpersonalen att det var värsta vattenläckan i ett rum. De hörde hur det skvalade och gick dit och fick se vatten formligen forsa längs väggarna, så nu ger hela Åsgården upp känns det som! Så idag har vi flyttat möbler och slängt gammalt skräp, för i morgon ska hela väggen rivas upp. Man kan inte annat än skratta åt eländet.

I dag var även första dagen på nya schemat, 9st av personalen började i dag på personalpoolen inne i stan. Konstigt, det känns bara som om de är på kurs och snart är tillbaka hos oss igen. Jag kommer att sakna några av dem väldigt mycket!

När jag kom hem från jobbet och vi hade ätit mat så fick jag ett sånt sötsug så jag gjorde lite munkar, smaskens!

4 kommentarer:

Nallebr.. sa...

stackars åsgården!!!
ja, va skoj om vi kommer i väg någon kväll!!!fixa ni så hänger jag på;) efter 5 blir super men nästa vecka börjar plask och lek så helst inte tisdag..ja du, majs till frukost...majs..majs..

Yvonne sa...

Hej Anna! Stackars er som får ta hand om sk..en.
Vakna 05.15 idag och är svinförkyld. Tur att vi bara sitter hela dagarna. Vi höres!

carroegirl sa...

Hej, tackar...=) Jo vi åker 1 mars, så vi behövde verkligen ha tag på antingen kattvakt eller bokat kattpensionat, som inte kändes helt bra... Vill inte stänga in dom på ett okänt ställe i två veckor helst. Men nu löste de sig..=) Allt bra med dig? När byter du jobb då?

Monica sa...

åå dem såg ju goda ut=) vad duktig du e som bakar så mycket som du gör=)