lördag 10 april 2010

Friidrottsträning & Lite Annat


Idag har hela familjen varit med Ida till Västerås för att kolla på när hon tränade friidrott. Ida var nog inte allt för glad på sina föräldrar som la sig i hennes träning hela tiden, särskilt i höjdhopp.....Men eftersom hon har en väldigt duktig höjdhoppare till mamma, så måste jag ju ge lite träningstips.
.
Efter att jag stått och varit sugen på att testa ett hopp själv, så kunde jag till slut inte låta bli och resultatet för mig blev 115cm, då var jag barfota och inte uppvärmd, så det får jag vara nöjd med. Det var ju trots allt typ 20år sedan jag hoppade sist. Nästa vecka är det dags för Idas första tävling i höjd och längd. Undrar just om det finns en klass för hopplöst, otränade, 35åriga 3barnsmammor?


Efter träningen shoppade vi litegrann sedan for vi och hälsade på Embla och hennes mamma och pappa. Som vanligt var det så skoj att träffa dem och Embla visade sitt fina rum för Lilly, där låg de på hennes mysiga gröna matta och snackade en massa skvaller.

När vi kom hem så tog Stefan och jag en joggingtur, för jag fick för mig att jag redan fått bättre kondis efter en joggingtur i förrgår, 30längder i badhuset igår och några höjdhopp idag, men jag höll på att stryka med idag också. Stefan tycker att jag är i urusel form......men jag skyller på vinet jag drack på loppisauktionen igår kväll:) Tack Yvonne för att jag fick komma, det var så trevligt och skoj!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lilly på vinstpallen, så lik hon är din moster Karin på det fotot.
Inte visste jag att du var/är en höjdare :-) på att hoppa över ribba. Säg till när du ska tävla = jag kommer om jag så ska ta ledigt från jobbet. Föresten du vet väl att vi har invigning av Nyalokalen nästa lördag 17 april öppet 10-14, vi ses eller hur?
Ha de från Ritha

Anonym sa...

Heja Anna !!!
Blir så glad o skrattig när jag läser din blogg ! Strunta i " gubben " och tuffa på i din takt , rätt som det är är han låååångt bakom när du hittat din kondis -ha ha. HEJA HEJA HEJA !!!!!
Kram från kusin

angelica sa...

Sv: Haha ja det är kul att han är det, men han bryr sig inte om vad han själv tar på sig :D..
kul att ses en stund idag. Det var mycket barn idag.. Ha det så bra så ses vi på Måndag igen och kanske hörs här via bloggarna :)
kram

Maria sa...

Vad kul att Ida har börjat med friidrott, är det i Sala?
Moa tränade friidrott i Sala när vi flytta hit men nu är det fotboll!
Ha det gott!