torsdag 8 april 2010

Jogga är ju hur lätt som helst, eller?

Idag har jag och barnen varit och hälsat på Linda och hennes barn. Som vanligt tog Linda så fina foton så gå gärna in på hennes sida och titta.

Linda inspirerade även mig till att börja röra på mig, så ikväll drog Ida ut mig på en joggingtur. Det blir en enkel match tänkte jag, men så fel jag hade. Jag orkade 300m sedan trodde jag att jag skulle dö av hjärtinfarkt, så det blev att vi varvade gång med jogging. Det är nog ändå det bästa sättet att börja på för en otränad 3barnsmamma som äter alldeles för mycket onyttigheter. Att bli omsprungen fler ggr om av sin 11åring tar dessutom hårt på mig....

Här är lite onyttigheter som jag gjorde på långfredagen. Tyvärr blev jag och Stefan magsjuka på natten innan vi han provsmaka, så det blev höns och hundmat av större delen av tårtorna!

4 kommentarer:

Nallebr.. sa...

jja det är jobbigt att röra på sig;)

Anonym sa...

Du e duktig som gör ett försök ! Bättre lycka nästa gång och nu har du ju tagit ett steg ( hi hi ) i rätt riktning !!! Lycka till med promenad/joggen och grattis till hönsen som fick tårtkalas !
Kramar från Marstalla :)

Doris&Laura sa...

Hahahaha... jo jag känner i gen det där... men jag joggar inte i mer fart än gång... har börjat operation avsockring och går promenader varje morgon nu innan frukosten såå skönt :-)

Ush vad tråkigt att ni blev sjuka.... hoppas ni är bättre nu
kram

Malin sa...

Jag har också precis kläckt idén att jag måste börja röra på mig.

Igår körde vi liten Gnistra en kort bit o eftersom jag agerade "draghjälp" så fick jag jogga lite också... för att få igång traven... hahaha

Men det var riktigt skönt. OM man bortser från att jag joggade i gummistövlar...