söndag 20 juni 2010

Äntligen kom kattungarna!


Vi har gått i väntans tider här hemma. I slutet av vintern smög nämligen en hankatt här i krokarna. Jag "råkade" då glömma att ge vår katt Kitty p-piller och vi har väntat och väntat på resultatet. Kitty har varit smällfet och idag när vi kom hem från morfar och mormor var kattungarna födda.

Hon hade valt en rolig plats till sin förlossning, nämligen i Gustavs kalsong och strumplåda i badrummet, så nu har Ida och Gustav bestämt att en kattunge ska heta Strumpan och en ska heta Kalling. De är så söta och 6 st blev det, en är väldigt liten så vi hoppas att den klarar sig.

Nej nu måste jag gå och tvätta Gurrans kalsonger så han slipper springa runt naken i morgon!

9 kommentarer:

Marika sa...

Åååååhhh vad mysigt!!!! Kattungar är ju för härligt! Hoppas ni hittar bra köpare till dem sen. Här är det slut med kattungar nu. Har bara kastrerade katter. Roliga färger också!

Anonym sa...

KK= Kalsongkatten :)
Ja hos er händer det saker för jämnan, kul !
Stor kram, hälsa familjen ! / Diddi

Yvonne sa...

Oj då, det verkar vara några stycken. Vi har 8 st vildbasar som härjar runt här nu. Hänger i gardiner och klättrar på benen....jättemysigt!! Fast en sommar utan kattungar skulle kännas konstigt....dom är ju så söta!!

Erika sa...

Hoppsan, så kan det gå :) Vilka sötisar! kramar

Em sa...

Va söta dom är...Marcus o Sanna går oxå o väntar...deras katt e smällfet hon med...:) så gulligt med bäbisar...:D

Em sa...

Har ni alla tingade?

Nallebr.. sa...

så söta !! tack för i går...ja molly gillar verkligen Ida ,stackars Ida:) det blev 2 tröjor randiga den du provade också sen den "dyra" rea tunikan:)

Malin sa...

Naaawww så sött...

Så synd då att Jerry tog hem en liten guling igår som ska heta Elvis.... hade ju kunnat tinga en av er annars.

O det var inte meningen att ge dig några klumpar i magen inför att börja jobba igen. Försökte att göra listan både positiv o negativ men det är klart.... det negativa fastnar ju oftast bättre

Em sa...

Haha nej nej inte sugen på någon...va bara en tanke ja fick om du lyckats få alla tingade eller om ni får flera kvar själva..:)