tisdag 22 juni 2010

Lilly i badet

Idag har Lilly badat ute i sjön för första gången, det gick inte att hålla henne ifrån det när hon såg syrran och brorsan som badade. Först satt hon i kanten och plaskade, men sedan kröp hon ut själv och satt sig i vattnet. Det tar 8 min med bil till sjön och det är ju perfekt. Inga mygg var det heller och ca 20 grader i vattnet.
5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härliga sommarbilder, va härligt för Lilly är premiärbada utomhus. Är det en stor sjö, finns det brygga och sandstrand?
Hej från syrran som ska putsa ett par fönster innan läggdags

Anna sa...

Det är Hallaren, stranden är bara ca 6m bred, det finns en brygga men än så länge ligger den på land. Det är alltid varmare i vattnet där än i Hällsjön. Vi har ju en sjö knappt 1km upp på skogen här oxå, men i den är det dybotten så där vågar då inte jag bada, ligger säkert en massa döda älgar o sånt där i dyn;) Men vi brukar fiska där, så fint o härligt!

Anonym sa...

Jättefina bilder :)
Hoppas det blir fint väder imorgon så ni kan mysa då med !
kram från kusin

Doris&Laura sa...

så härligt..... vi var ute på Björnön i Västerås en dag och gick milen och hamnade på en strand men vattnet var inte roligt.. så lillan fick gott nöja sig med att springa runt i gräset :-)

Erika sa...

Visst är det härligt med sommar :)