söndag 7 september 2008

Bara 5 timmar kvar av helgen.....
Åh vad skönt det ska bli att vara ledig ett par dagar. Det har varit lite mkt på jobbet i helgen. Rörigt. Idag hade jag sovmorgon, började inte förrän kl 12 så det var skönt.

Igår kväll var vi på knytis hos en jobbarkompis till mig, nattugglan! Det var trevligt och mysigt, men jag var så otroligt trött och hade ont i ryggen så det blev inte så sent för oss.

På natten gjorde jag en riktigt vurpa igen. Jag for iväg i vild panik rätt över Stefan som skrek -Vad fan gör du! Sen somnade han om, jag sprang in i väggen, vaknade och visste inte var jag var och då hade jag slagit i foten rejält, så nu är jag lite invalido. Varför ska jag behöva gå i sömnen jämt och ständigt. Jag minns att jag drömde om att ett stort skåp höll på att ramla över mig.

Idag är Stefan och ungarna på bio, de ska se Wall-e, den handlar om en liten robot. Kul för dom, jag vill gå och se Mamma Mia igen. I november kommer den på dvd och då ska jag såklart köpa den, men jag vill ändå se den på bio igen för det är den värd.

Hej då!

4 kommentarer:

Nallebr.. sa...

su är ju galen!!!du borde kanske knyta fast dig i sängen..igen?.. gjode du inte det förut??
jag går gärna på mamma mia med dig när den kommer till stan..

Monica sa...

Jisses blir du inte rädd som far omkring i sömnen?
wall-e vill jag med se.. men arn 2 är den bästa jag sett på dem.. älskar dem filmerna..

Emma sa...

har såna där dar ibland..när allt känns piss..men de går över tack o lov..:) nu har man jobbat en helg igen..skönt den e över..:)

fan kutar du fortfarande i sömnen...har du knytit fast dig i sängen förut? låter farligt...

Hörs i morgon! kramvm

Yvonne sa...

Ja, usch vilken jobbig helg vi hade. Undrar just hur det gick idag...