torsdag 9 oktober 2008

Jaha, uppdateringsdax!


I söndags döptes min brors dotter, Miranda Kerstin Evelina. Hon är en förtjusande glad liten tös, som Ida gärna hade tagit med sig hem. Ida bar runt på Miranda hela eftermiddagen. Vi gav Miranda ett silversmycke med en liten nyckelpiga och en rosa, glittrig sagobok.

Igår kväll var jag ute och käkade med jobbarkompisar, det var gott och trevligt. Känns trist att vi snart ska skiljas åt. Har iiiiiiingeeeeen aning var jag skulle vilja jobba, känner mig helt totalt nollställd i huvudet just nu, lyssnar ännu sämre på folk som pratar med mig för tillfället, för jag är så orolig och grubblar. Sover dåligt om nätterna med pga oron, jag vill ju jobba med alla mina kompisar jag har nu.....

3 kommentarer:

Nallebr.. sa...

oj vad det händer mycket hos er tänder som tappas och hål i öronen...visst är gallerian fin jag blev riktigt imponerad!!! har tänkt på er hela veckan ska vi ses nästa vecka???? snygga killar i inlägget nedan..HI,HI.. gustav kan verkligen se rolig ut!!!och söt liten kusin ni har... vi hälsade på våran i går..han är ochså söt..
kram

Nallebr.. sa...

halloj!!! vad gör ni i morgon onsdag?? är du ledig?? om, vill ni ha besök??

Nallebr.. sa...

hallå där!!! dax att uppdatera kanske??