måndag 20 oktober 2008

Yr i bollen
Jag och barnen var till mina föräldrar igår, så Ida o Gustav fick träffa sina kusiner igen, som vanligt så bar Ida runt på Miranda hela tiden, vilket Miranda verkar tycka mycket om och tittar med stora blå ögon på Ida.

Innan vi for hemåt, tog vi med mormor och gick till lekplatsen. Där snurrade ungarna så de blev riktigt illamående på en sparkkarusell. Det gick riktigt fort och de ville få mig till att åka, jag som blir yr i huvudet av att bara titta på. Det bästa med åkturen var att ungarna satt knäpptysta i bilen hem sedan, för de var såååå illamående.
.
Idag har jag jobbat, har hjälpt hemtjänsten lite, kul att få träffa lite piggare människor. Men jag tycker det är stressande för mig att först jobba inne i huset, sen ut på hemtjänsten, sen inne i huset igen, känner att jag lämnade personalen inne med en massa jobb när jag drog iväg ut, de blir ju en personal kort och vi har faktiskt ganska mycket att göra ännu, fast det blir färre boende.
.
Nu sitter jag och kollar på Färjan på kanal5. Jag tycker det är så kul, blir glad och skrattar för mig själv. Särskilt åt kryssningsvärden Per som jag tycker lite synd om på nå sätt. Jag hade säkert köpt hans skiva när han stod där i taxfreen och försökte sälja den, han stod där för sig själv och sjöng lite, stackarn.
.

2 kommentarer:

Nallebr.. sa...

halloj!! skojigt med kusiner!!!!
nu ska jag sova.. och dina muffins ser ju suuper goda ut!!!tänkte ringa er i dag men .... dagen gick men det blev visst inte så;)
natti natti

Anonym sa...

Hej lillasyrran i obygden = Möklinta :-)
Skrev nyss ett inlägg som försvann...
Jag håller med Stefan, välj ingen bil för den är snygg utan (försök) tänka praktiskt och i längden. Känner mig som en på gränsen senil betydligt äldre syster, fylld med kloka råd.
KRAM //