torsdag 5 mars 2009

Igår fyllde jag år!


Och det är ju inte så mkt att fira längre när man är så gammal.... 34år blev jag. Jag bjöd hem släkten i söndags iallafall, för enda gången vi träffas är när någon fyller, så det är ju kul om de vill komma. Vi bjöd på tacospaj med tillbehör och marsipantårta. Jag fick pengar, scrapgrejer, ljusstakar, choklad, tulpaner, kakburk, lotter mm.

Igår när jag hade min riktiga födelsedag fick jag present av ungarna och Stefan. Jag hade bestämt sagt att de inte behövde köpa en massa presenter eftersom vi snart ska på semester, men om de ville ge mig något så ville jag ha melodifestival skivan och en kebabtallrik så det blev det. Synd bara att jag inte kunde låta bli semlorna som chefen bjöd på, på jobbet. Så jag fick en redig halsbränna efter att ha smällt i mig kebaben oxå.

Fattar inte varför jag alltid drabbas av den förbaskade halsbrännan när jag väntar barn, inte kul.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du syrran, jag kan ha halsbränna utan att vänta barn :-)
Vem är det mest synd om, måste vara den äldsta av oss två...
Undrar just vad som växer i din mage, en flicka eller en pojke = nyfiken i en strut får vänta till augusti :-(
KRAM från Ritha

Anonym sa...

Ett Jättegrattis till er!!!! Vad roligt!! :) Själv så har jag precis bytt jobb så vi får vänta en stund med nästa.. :( Massa kramar från Emma & Fredrik (Hökåsen)

Nallebr.. sa...

grattis grattis i efterskott!!!
du vi sa det i dag när vi käkade mat!! att det var så skoj att ni ska få en liten till:) är fortfarand så himla överraskad!! så kul så kul!! ses på måndag..

Anonym sa...

Grattis till 34 år och grattis till
klimpen. Så spännande och kul.
sköt om er.
Lotta

Hanna sa...

Grattis! Va mysigt med bebis.... Felix blir ett år i nästa vecka. Vi får nog vänta nåt år med syskon, men man blir lite sugen!
Ha det gott och lycka till!
Kram Hanna

Ingrid I By sa...

GRATTIS på födelsedagen i efterskott och GRATTIS till det väntande barnet!!!

Kram Ingrid