onsdag 11 mars 2009

V19 och hemma idag

Idag har jag gått in i vecka 19, snart har halva tiden gått. Har vaknat massor med ggr i natt för att jag har fått så ont i svanken och ner i baklåret(!!!). Tror att det beror på att vi gick med hundarna i går och Pluto ryckte till ett par ggr så jag höll på att halka omkull. Hoppas att det inte är början på foglossning eller ishias för det har jag haft med de andra ungarna. Kände i morse att det var lika bra att sjukskriva mig idag och imorgon, så kanske det blir bättre.

Inatt när Stefan åkte från sitt jobb hade en lastbil kört av vägen, ner i en å. Så Stefan fick stanna och försöka ta sig ner till hytten för att se om chauffören satt kvar och det gjorde han, avsvimmad. Stefan ringde 112 så de skulle komma och han fick chauffören att vakna till när han ropade på honom. Såg i Uppsala tidning att han klarat sig utan större skador så det var skönt, men Stefan blev nog lite chockad tror jag.

2 kommentarer:

Nallebr.. sa...

ush och fy... inge skoj att komma till en olycka... skönt att han klarade sig ok iallafall...

Yvonne sa...

Halloj! Om jag inte minns helt galet, så reser ni väl iväg på semester i dagarna? Vill önska er en riktigt varm o skön semester, med mycket god mat och annat skoj!
Kram från Yvonne