fredag 12 juni 2009

Äntligen sommarlov!


Gustav står i mitten med grå/svart randig tröja
Idag kl 8.30 tågade hela skolan upp till kyrkan för att få sitt efterlängtade sommarlov. Efter flera dagar med regn och rusk, hade vi tur för det höll uppe hela förmiddagen.

I kyrkan sjöngs sommarsånger för full hals, särskilt Gurran tog i så han överröstade hela hans kör. Jag hade sagt åt honom att ta i ordentligt när de skulle sjunga och det kan jag lova att han oxå gjorde, dessutom låg han hela tiden ett par ord före!

Bebben i magen höll oxå låda och sparkade för fullt så fort det var sång och musik, hela magen rörde sig fram och tillbaka. Den fick då och då in en träff på urinblåsan så jag kom upp i riktigt höga toner i psalmerna!

Efter kyrkan blev det fika i skolan och Ida kramade om fröken Helene som de haft i 2år nu, i höst blir det ny fröken, när klassen går upp på mellanstadiet. Synd att de inte får med sig Helene för hon har varit så bra för den här klassen.

När avslutningen var klar åkte vi in till stan för att shoppa lite. Ida hade med sig kompisen Ida så tjejerna fick gå i gallerian för sig själva medans vi gjorde lite andra ärenden. Vi hittade på dem i fiket där de mumsade glass. De söta tjejerna hade köpt varsitt halsband till sina mammor, jag fick ett med muffins & det passar ju väldigt bra till mig!

Innan vi åkte hem fikade vi på Johanssons och jag fick ett infall och sprang in på salong Lillstrumpa och hade sådan tur att jag fick en klipptid, så skönt att få en frisyr igen. Vill inte se ut som en tjockis med stripigt, utväxt hår längre.

3 kommentarer:

Yvonne sa...

Ja, visst blir det skönt att slippa dom tidiga mornarna! Jag saknar verkligen att få gå till kyrkan på avslutningen, och höra barnen sjunga sommarvisor. Dom är så söta!

carroegirl sa...

Salong Lillstrumpa är bra! Vem klippte du dig hos? =) Skönt med sommarlov för ungarna. Vad söt Ida är, ni kommer få jaga bort killarna med sopkvasten om några år tror jag...=)

Ingrid sa...

Vilka fina bilder från kyrkan. Den kyrkan "ligger" mig varmt om hjärtat, eftersom det är min hemkyrka! Min man och jag har gift oss där, äldsta barnet (nu 35 år) är döpt där. Även sorg har vi haft där. (Både min mamma, pappa och en bror är begravda där).
Jag har oxå varit på skolavslutningar. Ett barnbarn i Avesta i förrgår, och ett här i By igår.
Ha en bra helg!