söndag 28 juni 2009

Göteborgsweekend

I fredags drog vi och farfar och farmor ner till Göteborg. Vi bodde på hotell Gothia Towers som ligger mittemot Liseberg, perfekt för en gravid, jättetjock mamma som inte orkar gå så långt! Vi gick i parken hela fredagskvällen och på lördagen från att de öppnade tills de stängde, kan tala om att mina ben ser ut som klubbor just nu och jag gick bara på envishet sista timmarna för barnens skull.

Vi åkte hem idag på fm och tog då vägen förbi Gränna hem, som jag alltid vill göra om vi är neråt i landet. De andra var ganska lättade, för innan hade jag haft planer på att vi skulle dra vidare ner till Ullared, men det hade jag aldrig fixat, så vi for hemåt istället.


Här kommer lite bilder!

Gustav vinner en förpackning med 35st kexchoklad, snacka om att vara stolt!En tur i flumride, efter att ha köat i 20 min, ingen blev särskilt blöt.

Sockervadd i stora lass

Ida och Stefan högst upp i nya karusellen Hanghigh


Gustav åker slänggungan säkert 10ggr och jag är så rädd att den ska släppa!


En trött familj på väg från Liseberg efter 12 timmars karusellåkningJag älskar att äta hotellfrukostar och jag åt förmodligen mest av oss alla!

En jättetrött kille som det tar 1h för att komma igång att äta, tur för mig för då hinner jag äta ännu mera:)

Vi åt frukost högst upp på våning 23, snacka om utsikt över Göteborg.

Tack för en trevlig helg farmor och farfar och tack Tommy o Monica för hjälpen med alla våra djur!


6 kommentarer:

Hanna sa...

Ni verkar haft en jättemysig helg, :) kan inte va kul att vara gravid i denna värme... jag är tacksam att jag inte varit höggravid på sommaren! Lycka till och ha det gott!
//Hanna

Anonym sa...

Tänkte på er flera gånger under helgen, hur klarade ni värmen :-/
Återigen hamnar jag tillbaka i tiden och hur skoj det var att vara på Liseberg tillsammans med familjen = så himla trivsamt ställe. Hur klarade Gustav chokladen från att smälta till en enda klump :-?

Ses på onsdag // hej från storasyrran som är ledig från jobbet idag

gunbritt sa...

hur årkade du i värmen,du som är gravid.men ni verkade ha jätte roligt.

Yvonne sa...

Åh, va kul att vara på Liseberg, det är år och dar sen jag var dit. Ja, vi får synas nån dag på semestern, om inte annat när det är loppis i "Nilses Lagård" kanske?
Hej svejs!

monica sa...

Ser ut som ni hade det trevligt:) har själv varit där några gånger men e inte så mycket för att åka, jag e feg haha! isåfall blir det forsbanan eller nåt, måste vart jobbigt för dig att gå när du e höggravid!
det gick bra med djuren, jag kom bara inte ihåg namnen på den när man skulle ropa haha!

Nallebr.. sa...

så skojigt!!! men jobbigt för dig:)
men snart har du ju en gosig liten bebis istället för stor mage:)
vi måste höras!!