torsdag 18 juni 2009

Torsdag

Vi tog en tur till Avesta innan Stefan började jobba idag. Ida fyndade örhängen på Åhlens, som hade 70 % på alla smycken och hårgrejer. Då är det roligt att handla. Gustav köpte glaskulor och jag lite reasmink. De hade så mkt fina kläder som jag ville ha, men det känns onödigt att köpa mer nu eftersom jag är så tjock och drar stora storlekar som jag inte kommer kunna ha sedan.

Ida har ritat teckningar på sin tjocka mamma. Med på ena bilden finns en muffins, kan det bero på att hon tycker att hennes mamma bakar välldans mkt muffins just nu?

Nej nu ska jag gå och göra lite köttbullar.

Ha en trevlig och riktigt regnig midsommar nu allihop!

3 kommentarer:

gunbritt sa...

jag får också önska en trevlig midsommar.

Yvonne sa...

Trevlig Midsommar!
Ja, vilket skitväder vi har, fast det är skönt att bara vara ledig.
Ha de bra!

Anonym sa...

Hej syster yster med familj!
Kul att se barnens teckningar, du sparar väl dem...
Ja, det är ju midsommarafton idag och tror faktiskt att det INTE regnar just nu :-) Kanske kan uppehållet dra ut mig på promenad, inte helt fel att gå till Jannes grav och kolla hur blommorna mår i all blöta. Jag är bortbjuden på knytis utanför Sala ikväll, men vet inte om jag ska åka. Så himla skönt att bara vara hemma, kanske tända i öppna spisen (!) och njuta lite värme. Förresten, jag blev less på förmiddagen och letade fram gula sommargardiner till köket. Kan inte solen visa sig, må man hitta alternativ och gardinerna gör min tillvaro ljusare/gladare.
Ha de gott!
Ps. Snart pappas födelsedag, ska vi göra som förra året = bjuda på Måns Ols