onsdag 18 augusti 2010

Grattis Älskade Lilly

Idag har vi firat vår lilla bebbe som redan fyller 1år! Dagen började med paketöppning i soffan, Lilly fattade ingenting av vad vi höll på med och varför hon fick sitta o riva i en massa papper. Hon såg frågande på oss och gjorde alla möjliga poser. Sedan fick vi främmande av Linda o hennes barn, vi åt hamburgare och fikade. Lilly fick en silverarmlänk, klossar, kläder, barbaskallra, leksaksmuffins i trä, Hellokittyduplo och mobiltelefon av oss. Av Linda fick hon Hello Kitty paraply och hårborste.Sedan for vi till mormor o morfar för att bjuda på lite födelsedagsfika. Där var även min syster så hon fick lite fika hon med såklart. Lilly fick en silversked och adidasskor av mormor o morfar, av moster Ritha fick hon en tavla och en korg full med köksgrejer att plocka med.


Här öppnar hon sina paket i sängen bredvid lilla morfar.

Lilly spanar in kakfatet och skulle gärna grabba tag i allihop
Det blev en annorlunda födelsedag pga allt med pappa, men ändå en bra dag. På fredag ska Lilly firas tillsammans med Stefans släkt. Ska försöka ta en riktigt bra bild på Lilly o tårtan då!

5 kommentarer:

angelica sa...

Grattis Llly på din dag hälsar Nova och Tyra. kram

Doris&Laura sa...

Grattis på födelsedagen lilla Lilly... Hoppas magen klarade alla godsaker och att du fick massor av presenter kram från oss :-)

Yvonne sa...

Stort Grattis till Lilly på 1-års dagen!
Kram

Anonym sa...

Grattis till lilla Lilly!! Härliga bilder som vanligt! Kram Jenny

Ingrid sa...

Grattis lilla Lilly!!! Vad söt hon är! Hon ser ut att vara full med bus ;) PS. Gratta ju på FB, men jag kom på att jag måste ju kolla, om du skrivit här. Fick då se alla fina bilder, så jag måste bara skriva något här också! Ha en så bra helg du kan!