måndag 6 april 2009

Vilket härligt väder här hemma


Vad skönt det var att komma hem till våren. Vi som åkte i kyla och snö, så kommer vi hem till sådant här fint väder. Vi har städat lite på gården idag och ska fortsätta i morgon. Ungarna har hoppat studsmatta och byggt pyramider i sandlådan. När vi skulle äta lunch ville de absolut sitta ute, så det fick det bli.

På em for vi iväg till mormor o morfar och lämnade lite canariepresenter till dem som ungarna köpt. Sedan åkte vi och köpte lite påskliljor o penseer, så när vi kom hem satt vi igång med plantering i krukorna på trappen. Ungarna skrattade nästan ihjäl sig när jag satt mig på huk och skulle plantera, för det sa bara skraaatccch och så sprack mina favoritjeans hela rumpan upp. De enda jeans jag kan ha nu :( inte kul... Tur att det inte hände på semestern förstås.

Inte nog med det jag har råkat ut för en förbaskad klåda över hela kroppen, vet inte om det har med solbrännan att göra eller graviditeten, håller på att riva sönder mig helt. Går det inte över måste jag ringa läkaren för jag håller på att bli tokig!!!!

2 kommentarer:

Nallebr.. sa...

ush låter jobbigt!1 med klåda...
va gör ni i morgon onsdag??
har ni inget för er får ni gärna komma och fika lite.

Himlan sa...

jag har hört att en del gravida får klåda över hela kroppen...bäst du kollar upp det..