onsdag 8 april 2009

Yrsel och påskpyssel

Idag har jag inte varit så pigg, höll på att svimma av på jobbet på förmiddagen, så jag åkte till distriktan så hon tog ett bl tryck och Hb på mig. Bl trycket var väldigt lågt 90/60 och hb låg på 118. Så nu har jag börjat äta järntabletter så kanske jag blir lite piggare. Bl trycket är inte så mkt att göra åt, har varit låg bägge de andra graviditeterna med. Usch vad det känns jobbigt. Tur att mina jobbarkompisar är så förstående så jag fick vila en timma på fm, för sedan blev det något bättre.

Nu i kväll har Gustav och jag varit ensamma. Stefan jobbar och Ida är hos Stefans kusin i stan. Gustav har suttit och påskpysslat lite medans jag bara satt på en stol bredvid och var trött. Är ledig i morgon, så det känns bra, när det inte har kännts så bra idag! Oj vilken konstig mening det blev....

3 kommentarer:

Erika sa...

Va vårigt och påskigt du gjort på trappen. Härligt med lite solsken och färg. Tråkigt att du inte är så pigg hoppas det blir bättre med järntabl.

Nallebr.. sa...

hoppas du mår bättre!! och att ni får en bra påsk!! va duktig du varit och fixat fint på trappan..

Hanna sa...

Glad påsk på er! Hoppas det blir bättre med yrseln, låter inte kul. Min kusin hade också lågt blodtryck under grav. Ha det gott!
Kram Hanna