tisdag 25 augusti 2009

Lilly 1 vecka idag, blocket fynd och skolstart

Tänk att det redan har gått en vecka sedan jag låg och plågades i 10h på förlossningen! På bilderna, när jag drar lustgas och gör tummen upp, är jag vid gott mod, klockan är bara runt 10 och vi tror att det snart är klart, men där blev vi lurade. När kl var 15 hade nästan inget hänt förutom att jag höll på att dö av värkarna, så då fick jag bedövningen PCB och kom till himmelriket för ett par timmar, ända tills hon skulle krystas ut och jag glömde bort hur jag skulle göra. Jag gjorde allt tvärtom mot vad barnmorskan sa. Jag puttrade som en gammal moped säger Stefan. Han sa även att det är tur att jag inte är en ko, för då hade det blivit nödslakt vid det här laget. Verkligen omtänksamt av honom!
.
Men nu är jag så glad att vi fick en liten tjejja, nu vill jag bara ha en massa rosa och klänningar och allt annat gullepluttenuttigt till henne. Igår hittade jag en Brio Sitty på blocket, kanske lite tidigt att köpa sittvagn, men jag har hela tiden sagt att om vi får en tjej så ska hon ha rosa sittvagn sen, så vi åkte till Fagersta och köpte den. Den ser helt ny ut, jättefin.

Själv så mår jag väldigt bra nu, jag har gått ner 10kg redan, men har 15kg kvar till min vikt jag hade innan så vi får se om jag kommer att komma ner dit. Så fort Lilly Fillifjonka vaknar i dag ska Stefan och jag ut och promenera.

Igår började storabarnen i skolan igen, Ida gick upp i 4an, tänk redan mellanstadiet! Gustav började i 1an. Stefan passade på att vara med dem i skolan när han ändå var hemma. Det här sommarlovet har gått så otroligt fort, det måste vara för att vi väntat så på Lilly.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Det var en jättefin vagn! Undrar om jag någonsin får köpa en rosa barnvagn.......?

Anonym sa...

Superfin vagn, såg den oxå på Blocket va bra den blir till den lilla Lilly ! Kul å pratas vid o nu få se lite bilder, kanon ! Njut av å va hemma nu ! Ha d gott, KRAM ! fr. kusin

Anonym sa...

Hej syrran! Snygg ROSA vagn... Trist att inte Maja är här hos mig nu, för hon skulle hjälpa dig/er köpa rosa kläder/prylar. Maja liker BARE rosa :-) och prinsessor.
Skrattar åt Stefans kommentar om nödslakt, Janne skulle kunnat sagt detsamma om mig och kanske gjorde han det oxå!
Ha de och vi ses // Ritha

Angelica sa...

Hejsan!
Nej jag vet inga fler bebisar här i möklinta faktist..


Gud vad lång tid förlossingen tog, stackare. Men det kommer ju något väldigt fint med det också, så det är ju värt besväret. Jag hann knappt in till förlossningen med Tyra, jag trodde inte det var dags och ville inte åka, Haha.
Min svärmor och sambo fick verkligen tjata på mig för att vi skulle åka.