tisdag 4 augusti 2009

Till barnmorskan


Igår var jag in på ett extra besök hos min ordinarie barnmorska för att kolla så bebisen ligger som den ska med huvudet neråt. De gjorde ett ultraljud och där såg vi att allt var som det skulle och den låg med huvudet långt ner. Känns skönt att veta, för barnmorskan jag träffade förra veckan var så osäker och det är det enda jag tänkt på hela veckan.

Hon kollade även mitt bl tryck eftersom jag svullnat upp så och kännt mig febrig o trött, och även det var bra som tur var. Det känns som jag helt har tappat orken nu, vill bara ligga på soffan och kolla på film och vila mig, men det kanske är naturligt att stanna upp lite så här på slutet. Jag har ju faktiskt hållt igång bra hela sommaren.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja för sjutton syrran, ta det LAGOM nu och ligg i soffan emellanåt... Skönt att bebisen ligger på plats och snart kommer att ge sig till känna :-) jag väntar med spänning!
KRAM!

Yvonne sa...

Vad skönt att allt är som det ska, med dig och bebisen, så du slipper oroa dig!

Hanna sa...

Skönt att allt är som det ska! jag satt bara framför tvn på slutet när jag väntade felix. Gjorde absolut inget mer än nödvändigt! Ha det gott!

gunbritt sa...

hoppas att du slipper vara tjock så länge till

Nallebr.. sa...

klart du ska vila!!! ligg på soffan och njut;) så länge du kan.. snart( om ett år eller så ) får ni springa som tettingar efter en liten krabat som hittar på bus HELA tiden:)