söndag 9 augusti 2009

Trött och värk

Den här helgen har jag varit så otroligt trött och haft sådan värk. När man är i v 39 och har värk borde man ha det i livmodern med sammandragningar och så. Men inte jag heller, jag har ont i mina fötter istället, får lov att gå med tofflor inomhus för de värker så.

Jag ligger mest på soffan med benen högt och fläkten på full fart, för allt annat är jobbigt. Ni som har ringt i helgen har inte fått svar för jag helt enkelt inte har orkat prata.
.
Jag åkte fyrhjuling och hämtade ved med Stefan igår, för jag tänkte att det skulle skumpa ordentligt så det skulle sätta igång, men nej då, endast fötterna värker.....

6 kommentarer:

Hanna sa...

Stackare.. Men snart är magen borta och man känner sig hur lätt och smal som helst!(Tills man ser sig i spegeln förstås..) Jag hade inga bekymmer med fötterna, men det låter fruktansvärt jobbigt! Mina fötter svälde först efter jag fött Oskar men det gick ner snart igen. Ha det gott!
Kram

Erika sa...

Blev lite fundersam när du inte uppdaterat på ett tag, men nu förstår jag. Hoppas det blir lite bättre med fötterna nu när det ska bli lite svalare! kram

gunbritt sa...

fötterna sväller när du är så tung det gjorde jag när jag väntajimmy.men så fort du har fått går det över.

Yvonne sa...

Usch då din stackare. Hoppas att bebben kommer snart, så du slipper din värk. Kram

Anonym sa...

Ta fram din Heat-lotion o sätt Stefan i arbete ! Fotmassage e jätteskönt o man ska skämmas bort på slutet ! Bebisar e ljuvliga. tänk vad roligt när den kommer ut, då får ni se vem ni väntat på ! Kram !

Olov sa...

Hoppas lillen kommer snart.
Kram