onsdag 24 februari 2010

Tapeter, tid & bullar, bad


Äntligen har jag rivit bort all gammal tapet i Lillys rum, nu ska det slipas och målas på lister innan jag kan tapetsera. Jag har även börjat vitmåla vitrinskåpet. Det kommer att bli en himla skillnad med lite vit färg i stället för furu. I morgon ska jag måla igen och sy gardinerna. Undrar just om det inte är ganska långt till min födelsedag....tidsoptimist=jag.....Dessutom jobbar Stefan kväll den här veckan så jag är själv från 14 med allt som ska göras här hemma.

När Lilly sov på eftermiddagen gjorde jag lite bullar, vi fick så goda hos min jobbarkompis Louise häromdagen, med mycket kardemumma smak. Så dagens bild får bli en bull bild!
.
Medans Ida stack i väg med scouterna till skidbacken nu i kväll (tack Ann-Sofie!) tog jag och Gurran fram badbaljan till Lilly, eftersom hela håret var fullt med gröt och fruktpuré. Det är nackdelen med att ha en långhårig bebbe. Hon gillar iallafall att bada och sitter och slår med sina händer så det stänker överallt.
,
När hon badat klart och jag klätt på henne pyamasen upptäckte jag att Gustav klämt ner sig i badbaljan och där låg han säkert en halvtimme och plaskade. Det måste vara en bra miljögärning, istället för att fylla ett helt badkar gick det bara åt ett par liter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Heja Gurra ! Rolig kille med badbalja, det var säkert mysigt.
Bullarna såg goda ut !
Kram till er från Marstalla :)