måndag 17 maj 2010

HelgenSå var det måndag igen. Det har varit så skönt med långhelg. Vi har haft fullt upp med grillning hos Dogge & Nettan i torsdags. På fredagen var Ida och planterade fisk, Gustav lekte hos Lee vilket slutade med en tur till akuten för Lee trampade in en spik i foten, typiskt här på landet! Medans bägge storbarnen var borta passade Stefan och jag på att åka och köpa presenter till Gustavs 8 årsdag som är på onsdag. På kvällen var jag på loppisauktion och fyndade och Stefan var på 40årsfest. Gustav sov över hos Lee och Ida och Lilly blev ompysslade av farfar och farmor.

På lördagen slappade vi här hemma i det otroligt sköna vädret, det blev sommar på en gång. Vi grävde ur sandlådan för att ge den lite ny fräsch sand och ett lock. Lilly fick provgräva i sanden och provsitta på gräsmattan, vilket hon tyckte var jättespännande och mycket gräs hamnade i munnen.

Igår tog jag med alla ungarna till mina föräldrar. Pappa är väldigt dålig och har tappat otroligt mycket sedan han fick beskedet om tumören. Men när barnen är runt honom så blir han lite upplivad och det är ju jättebra.

Idag är det avslutning på kyrkis vid Gammelgården, men jag har ingen lust alls att åka dit. Ska nog baka lite till Gustavs födelsedag i stället.

2 kommentarer:

Nallebr.. sa...

men visst fyller G på onsdag?? får vi komma då?? eller någon annan dag.. har ringt dig flera GÅNGER MEN ALDRIG NÅGOT SVAR...

Anonym sa...

Vilka härliga bilder :)
Stor Kram ! / Diddi