fredag 7 maj 2010

Sumobrottning
Ida och Gustav är bra påhittiga ibland, igår kväll bjöd de på sumobrottning på studsmattan. Lilly och jag fick vara publik, men jag tror nog Lilly bra gärna hade velat vara med där uppe och studsat runt hon med.

När Ida och Gustav var mindre och vi hade främmande skulle de alltid ha Show för oss, de skrev inbjudningar och sedan skulle vi komma in i deras rum och sitta och vara publik, medan de gjorde kullebyttor och en massa annat tok. Nu var det längesen de hade show, så jag antar att de börjar bli stora....

Lilly är fortfarande jättesnorig och har ögoninflammation, men hon har fått ögondroppar så det är iallafall på väg att bli bättre nu.

4 kommentarer:

Marika sa...

Åh, jag minns när Amanda och William hade shower för oss. Sist var när Tilda var liten så det är 3 år sen nu. Det var så roligt!

Anonym sa...

Va härligt det låter med allt som händer kring dig och er :-) blir faktisk lite avundsjuk.
Hoppas ni kryar på er och kan komma till mig nästa vecka, ser framemot det och håller tummarna allt vad det går.
Ikväll ska jag (tillsammans med 2 kompisar) till Uppsala på konsert, blir säkert massor med sång ihop med Ann-Louise Hansson - Siw Malmqvist - Lill-Babs.
KRAM från storasyster

Doris&Laura sa...

ni verkar ha det skoj :-) Laura är åxxå snorig här..så svårt att hålla dem friska vid den här tiden på året, och vi som skall åka till Sardinien snart.. hoppas hon blir frisk innan dess. kram ar från oss :-)

Nallebr.. sa...

SKOJIGT!! med roliga stora syskon!! ha en bra helg så kanske vi kan ses nästa vecka??