fredag 28 maj 2010

Mina favoriterJag älskar liljekonvaljer och nu börjar de blomma så smått här hemma. Igår morse plockade jag en bukett medans ungarna väntade på skolbussen. Sedan åkte jag och Lilly till mina föräldrar och gav dom buketten. De blev så glada.

Igår var min pappa väldigt pigg så vi tog bilen och åkte en tur så de fick komma ut lite. Jag var lite rädd att det inte skulle gå att få ut honom, de bor nämligen på 3dje våningen utan hiss, men han tog hela trappen både upp och ner hur lätt som helst.

Efter bilturen ville han till Hela Människan och fikade, så då passade jag på att kolla runt på deras roliga loppis. Fyndade en handväska i äkta skinn för 20kr, spöket Laban bok 5kr, Dieseltröja till Gustav för 15kr och en rödrandig tröja till Ida. Loppis och auktioner är det bästa jag vet, hoppas det blir många roliga sådana i sommar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hela Mænniskan = BÆST ;-D dær kan man gøra fynd!
Har just snackat med pappa och Ingrid, blev bara en kort stund før jag ringde med mobilen. Vanliga telefonen hær på Rødtvetveien ær ødelagd och jag kan i vart fall inte fixa den.
Længtar hem litegrann nær jag ser liljekonvaljer, har en kæmpestor hage dær såna blomster finns...
Ha de gott fra oss i Oslo

Anonym sa...

Hallå !
Jag plockade liljekonvaljer igår med min mamma :) De är härliga men jag flyttar runt dem i huset för lagom mängd doft ! Gillar stjärnan brevid buketten ,var hittade du den ?
Ha en bra helg ;)
Kusin

Nallebr.. sa...

så roligt att din pappa var pigg!! Hälsa hionom och din mamma nästa gång du åker dit! kram