fredag 2 juli 2010

Blodförgiftning

Det blev en konstigt födelsedagsfirande hos pappa igår. Han var så pass dålig att läkaren som kom på hembesök beslutade sig för att skicka in honom. Innan ambulansen kom hann pappa få lite tårta i sängen, tillsammans med oss andra. Det var mysigt trots allt. Ida och Gustav blåste upp ballonger, sedan satt vi alla tillsammans i sängen och åt tårta och jordgubbar.

När pappa kom in till akademiska var han så dålig och svag så de trodde inte han skulle klara sig. Blodförgiftningen var tillbaka. Så jag, syrran och mamma vakade över honom hela kvällen. När kl var runt midnatt visade proverna att han började pigga på sig, så då åkte jag och syrran hem medans mamma sov kvar på lasarettet.

Idag är pappa piggare igen och har suttit uppe lite och ätit och druckit. Känns helt otroligt eftersom han inatt var så dålig och hade andningsuppehåll. Nu håller vi alla tummar för att han ska återhämta sig helt och få vara pigg ett tag.6 kommentarer:

Marika sa...

Ursh så jobbigt för dig när det går fram och tillbaka så där. :-(

gunbritt sa...

hoppas att han mår bättre nu.kram

Anonym sa...

Säger det igen: - Så himla söt hon är Lilly! Tycker vi hade (trots allt) en fin födelsedag för och tillsammans med pappa. Är säker på att han njöt stunden, men ack så dålig och bad stundtals att få vara ifred = ville sova.
Idag har pencillinet gjort nytta, infektionen bromsad och pappa på väg tillbaka igen :-)
Kram från syrran

Anonym sa...

Hej! Jo jag förstår om du va på sånt humör...:( hoppas han piggnar på sig din pappa...vi ska förmodligen ut dit igen i morgon, om barnen sköter sig...kanske orkar komma ner o umgås en stund då...kram till er!

Anonym sa...

Ok, ja du ser ju om vi är där...planen är att vi åker ut på förmiddan men allt kan hända...barnen har inte varit på sina bästa humör idag..o är dom lika i morgon får dom vara hemma....

Anonym sa...

Usch vad jobbigt för din pappa, och för er!!:( Jättefin bild på söta Lilly!! Kram Jenny