måndag 26 juli 2010

Loppis och Granfällning

Jag har haft lite bloggtorka, eller snarare så har all tid framför datorn ägnats åt 2a säsongen av tvserien Dexter som jag köpte tidigt i våras. Den är så bra så jag kan inte sluta titta. Nu måste jag köpa säsong 3 så jag får veta hur det går för Dexter, sen tror jag säsong 4 är på gång oxå....

Idag har jag iallafall varit till Nilses Lágård på loppis med Yvonne. Det är alltid kul på den loppisen med många säljare, sen är det förstås kul att träffa Yvonne också för det blir inte så ofta längre. Jag köpte en fin rosarandig kofta och en bok till Lilly, 2 glas och ett fat med Barbapapa och lite godis, munkar och brända mandlar till de stora barnen.

Nu på eftermiddagen kom Stefans farbror och kusin och hjälpte oss fälla en stor gran mittemot huset. Den har stört våran parabol en längre tid och sista veckan har vi knappt kunnat se på tv, men nu är den väck. Tack för hjälpen!
>

Ungarna tyckte att det var spännande att titta när granen föll, Lilly var helt galen och slog på rutan och ropade alla ord hon kan -Titta, denna, mamma, pappa sen så sa hon nöff nöff också av bara farten!


Här åker granen iväg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt, måste vara skoj med både stora och små barn... Förstår att de gillade se när traktorn fixade det stora trädet, har ni bild nu då?
Kram från storasyster