onsdag 2 september 2009

2 veckor

Tänk att det redan gått 2 veckor sedan Lilly kom till oss. Tiden har gått så fort och i dag började Stefan jobba igen efter sin pappaledighet.

Igår var Bvc hit och pratade lite och vägde henne. Hon har nästan gått upp ett halvt kg sedan utskrivningen från bb och väger nu 4160g.

Hon har även börja följa lite med blicken om man drar en leksak sakta förbi hennes ögon. Det var visst lite tidigt, men eftersom jag gick över en vecka så var det nog därför.

Idag ska Stefan hämta ett Tummenbabygym som vi köpt på Blocket (såklart!) få se om hon gillar det lika mkt som att ligga bredvid storasyskonen på en filt på golvet.
Ikväll hoppas vi på bra väder så vi tjejer i familjen kan följa med och kolla på Gurrans hemmamatch mot Norrby. Heja, heja!

5 kommentarer:

Erika sa...

Klart att Lilly ska ha ett tummen-gym :)2v, tänk va tiden går fort! Kram

på landet med barn sa...

Vilket fint gym!!! Sånt vill vi också ha! :)

Nallebr.. sa...

åå klarade datorn .. det åskade som sjutton här och datorn var i så var tvungen att kolla om det funkade!!vad gör ni i morgon??? är såååååååååååååååååååå sugen på att träffa er och fota lilly:) har sett massa fina inspirationsbilder.. ska maila länkarna i kväll om jag kommer i håg..

Nallebr.. sa...

kika din mail... har ett litet uppdrag åt dig:)hoppas det är ok!!

Ingrid sa...

GRATTIS TILL ER LILLA LILLY!!!
Har inte läst din blogg på länge :(
Den veckan hon föddes, var jag och min gubbe i Halland på semester. Sen har det varit så mycket med våra barnbarn här hemma. Så läste jag Yvonnes blogg och kom på att jag måste kolla, om och när ni fått barn. Visste att det skulle bli i augusti.
Hoppas allt är bra med er!!!
Lycka till med lilla Lilly!

Kramar till hela familjen från
Ingrid i By!