fredag 18 september 2009

Lilly 1 månad idag


Idag är den 1 månad sedan Lilly föddes, jag tycker att det går så himla fort. Vi var till bvc igår på utvecklingskontroll och nu väger hon 4825g och är 54cm lång. Det syns verkligen att hon gått upp i vikt för hon har anlagt en tjock o go dubbelhaka.
.
Hon följer med bra med blicken och man ser verkligen hur hon lyssnar när någon pratar, särskilt när hon hör sina syskon. Hon har börja le ibland när man pratar med henne. Hon tycker mycket om att åka bil. Sätter vi henne i bilstolen somnar hon nästan direkt. Vagnen däremot är inte så jättepopulär.
.
Lilly sover fortfarande väldigt bra på nätterna och jag ammar bara 1 gång vid 4 tiden, sedan somnar hon om och sover till halv 9 ungefär. På kvällarna kan det hända att hon har gap o skriksjukan som Gustav kallar det. Då är det bara jag som duger, eller rättare sagt tutten!

6 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS LILLY !!!
1 månad idag
Kramar från Emil Emelie o Karl-Alfred

Erika sa...

Det går verkligen jätte fort! Va roligt att höra hur ni har det. Vi måste ses snart igen, kramar från oss..

gunbritt sa...

tänk vad tiden går

Marika sa...

Jag tycker hon är väldigt lik sin mamma. Det är verkligen läskigt vad fort det går så fort de kommit ur magen. När de är i magen går det inte alls lika fort!

Nallebr.. sa...

såå söt hon är!! ja det är inte klokt en månad redan!!

Anonym sa...

Hej Anna, vilken söt liten tjej du har fått :) Om ett par månader har jag en liten med. Hoppas allt är bra med alla. Kram från Kermit ;)