måndag 28 september 2009

Vår hund Pluto


Pluto, han har verkligen inte så många hjärnceller han inte. Igår när vi tog en promenad ner till nya grannarna för att kolla in deras renovering, så band vi fast Pluto utanför när vi gick in. Han satt och skällde och ylade efter oss medan vi var där inne. När vi kom ut hade han bitit av sitt koppel, men han satt kvar på platsen, för han förstod inte att han var lös.
.
Förra veckan när kom hem från ungarnas kusins kalas, stod vår altan dörr öppen, men Pluto var kvar inne. Han som annars smiter så fort vi öppnar en dörr. Jag kan också tala om att Pluto inte direkt är en lydig hund, utan han är en riktig odåga. Men han förstod nog inte sammanhangen de här gångerna och så kan det gå när man är lite puckad.

1 kommentar:

Marika sa...

Hihihi. De är roliga hundar. Vår är också en odåga. Ganska lydig faktiskt men fruktansvärt energisk. Han har nog värsta gradens damp. Han har också bitit av sitt koppel men då kom han rusande till oss. Han är något av en ögontjänare så han lyder när vi är i närheten. Men så är han bara 1 år också så lite ursäktad är han.