måndag 19 oktober 2009

Bvc & lite bak

Idag har Lillsan varit till Bvc på 2 månaderskontroll. Hon var ett litet charmtroll där och skrattade åt allt de gjorde med henne trots att hon var alldeles naken. Hon väger nu 5660g och är 58cm lång.

När vi kom hem bakade jag Ohoychokladformar, de blev jättegoda och receptet på dem hittar under rubriken choklad på den här bloggen Bagarstugan. Det är en blogg som jag besöker ganska ofta för det finns så mycket smaskens där.
Sedan gjorde Ida och jag några räksmörgåsar, för vi ville ha något gott till programmet Halv 8 hos mig, för vi brukar bli så hungriga och sugna när de håller på och lagar mat där. När vi bänkade oss vid tv´n blev vi snopna för det var inget program ikväll, men mackorna slank i trots allt.
.
Imorgon ska jag o Lilly följa med Stefan till Ögonmottagningen i Örebro. De ska kolla om de kan göra något åt den skada han fick på sitt öga för 2år sedan när han fick den där farliga bakterien i sitt öga. Han hade tur som inte förlorade synen, hans läkare berättade om en kvinna som fått samma bakterie och hon miste synen på ett dygn. Det blir drygt att åka hela vägen till Örebro, men skönt att de kollar upp vad de kan göra med hans öga.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Howdy ! Visst e kakorna mumsiga ? Lätta att göra också. Lycka till imorgon nu på er resa till ögondoktorn ! Vilket charmtroll hon e den där Lilly !
Kram från Kusin

Erika sa...

Vilken fin blus Lilly har. Embla har en lika dan i stl 68. Det står inte på innan hon kan ha den, vissa plagg i stl 62 börjar sitta taight. Enl mått tabell är stl 62 2-4 mån.. humm jag undrar jag! Men jag ser att Lilly hänger på, det är inga små tjejer vi har :)

Anonym sa...

Hon börjar bli stora tjejen nu!
Vi var till BVC idag med Miranda på 1,5-års kontroll. Hon var något större: 83 cm och nästan 12 kg. Hon var inte så glad eftersom hon fick spruta. Hoppas att allt gick bra i Örebro.// Marianne