lördag 17 oktober 2009

Inte nu igen...


Vaknade med ett ryck i morse och fick panik för att jag kände av urinvägarna igen. Jag har slarvat med att dricka de sista dagarna för att jag kännt mig bättre och som ett brev på posten kommer svedan tillbaka. Den sista månaden har jag kört stenhårt med att dricka lingon/citron uppkok och c-vitamin, för att mota bort infektionen och det har hjälpt bra. Men att försöka sluta med det gick alltså inte. Så nu har jag nog hällt i mig minst 3l dryck idag och nu känns det skapligare igen.

Ungarna har haft kompisar här sedan igår, fullt hus med andra ord. Det har varit spökhotell på övervåningen och allt möjligt skoj. Gustav är så glad när Lee från Stockholm är på besök, nu ska de börja brevväxla med varandra över vintern när de inte kommer att ses så ofta.

Nu ska vi ta en tur och handla lite blöjor, de går åt som smör i solsken här hemma. Sedan ska vi ta hem lite Thai mat och åka upp till farmor och farfar och käka. Vi har ju faktiskt thai take away i Möklinta, inte dåligt va?

1 kommentar:

Yvonne sa...

Usch för uvi. Jag hade mycket problem i somras. Jag köpte tranbärsjuice och drack den koncentrerad, och då hjälpte det ganska snabbt. Nu har jag en massa lingon i frysen, som jag tänkte göra lingondricka av, när jag får tid....borde ju oxå fungera. Fortsatt trevlig helg på er! Kram