onsdag 17 mars 2010

Besök & Syverkstad

Idag har Embla och Erika varit hit och hälsat på. Våra tjejer har blivit så stora och nu är de verkligen medvetna om varandra. Embla var väldigt intresserad av Lillys hår. Lilly var lite fundersam i början och tittade så på Embla, men sedan tyckte hon att hon var så skojig.


När tjejerna sov middag drog Erika och jag igång vårt syprojekt, vimplar. Erika hade med sig så många fina tyger så det var svårt att välja.


Men så här blev vimplarna jag sydde till Lilly, jag har inte riktigt bestämt mig för vart i rummet de ska hänga så det blev i hyllan så länge. Tyget med stjärnorna är samma som kuddarna i Lillys säng. Vimplarna blev så fina och jag sydde inte fel en enda gång:)


Så här trötta blev tjejerna efter en lång dag tillsammans, då är det mysigt att suga lite på nappen. Lilly saknar redan Embla, det blev så tomt när de for hemåt igen.


6 kommentarer:

Nallebr.. sa...

bra Anna som inte syr fel;) ha,ha du är så duktig och snyggt blev det!!! ja hoppas det blir qav på tis nu då.. kram

Anonym sa...

KUL !!!
Så fint det blev med vimplarna !
Hälsa familjen, kram från Marstalla.

Doris&Laura sa...

oj... vad fina vimplar ..önskar jag åxxå kunde sy :-((
Vi är nere i Gbg å besöker vänner å familj... kul för Laura å väldigt tröttsamt.. men men kul har hon :-)..
Vad sägs om att kanske träffas.. är ju aldrig fel med nya vänner
;-) och roligt att bebisarna som snart inte är så små är så jämngamla kanske får en barndomskompis hahahahhaa
kram på er

Erika & Embla sa...

Tack för igår, det var så roligt att träffa er! Hoppas det snart blir av igen. Embla saknar också Lilly :) kram kram

Hanna sa...

Duktiga ni är som syr... det är kul. Tack för beröm för felix tårta! Klart jag kan göra en tårta till gustav, bara jag har tid så. När fyller han? Vet inte hur en sån ser ut förstås, men det går att ta reda på! Hör av dig!

Sen till en annan sak. På söndag ( 21 mars kl 11.00) ska Anna-Karin Ander(ni har nog setts på kyrkis) komma hit och ha visning(och man får prova) Mary Kays hudvårdsprodukter, make up mm. Vill du komma? Du får gärna ta med Ida om hon är intresserad. Men i så fall behöver jag ditt tfn nummer för Anna-karin vill ställa några frågor till dig ang hudtyp mm. Jag bjuder på lätt lunch, det tar kanske 2-3 timmar, nåt sånt.

Ha det gott! kram

Elin - Ett hus till oss sa...

Vilken mysig dag, så söta små barn. Vimplarna blev jättefina, vad duktig du är!