söndag 28 mars 2010

Liten uppdatering....

Igår kväll lämnade vi Lilly för första gången för att gå på Rockfest i bygdegården. Farmor, farfar och faster var snälla och kom hit för att ta hand om barnen trots att Gustav hade spytt ett par gånger under dagen. I bygdegården bjöds det på kallskuret med potatisgratäng, sallad, coleslaw och bröd, sedan spelade Mobilrockers och det blev riktigt hålligång på dansgolvet. Vi som inte skulle vara kvar hela kvällen blev hämtade kl 01 när det var slut. Resan hem tog 1 timme istället för 10min och det var inte pga mig, utan det var Stefan som lovat skjuts hem till både höger och vänster och med ett ganska stort antal stopp efter vägen för både det ena och andra, så var vi äntligen hemma någon gång efter 02 och fick då ställa om kl till 03. Det hade gått bra med barnen och Gustavs magsjuka var nog bara tillfällig för idag är han så pigg igen, skönt!

Den här söta tekoppen köpte jag på loppisen i torsdags, så fint att ha på bordet med en liten vårblomma i. Krokusen har idag 20st blommor och fler är på väg upp.

När Lilly sitter och leker på sin filt på golvet så tror vår hund Pluto att det är till honom jag har lagt ut filten, han blir så glad och tycker att hans matte har blivit så snäll. När Lilly sen börjar dra honom lite i öronen så ligger han snällt kvar bredvid henne och låter sig plågas.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka goa bilder ! Nu vill vi ha vår!!!!!
Hälsa familjen !
Kram från Marstalla

malin sa...

Haha det förklarar varför Stefan vill skjuta upp höleveransen till imorgon... ^^

Erika sa...

Va roligt för er att komma ut själva på lite galej.. men det lät jobbigt med kl 03! kram kram

Malin sa...

Uhm, jag vet inte exakt vad han heter.... haha
Jag har liksom tänkt haka på grannen. Det var Emma som föreslog det åt Elin o det verkade ju bra.

Han hade inget problem med det. Men ja, jag kan inte lämna nåt exakt svar på din fråga.

De små har jag ju liksom fixat själv lite sådär på en höft.

Malin sa...

Oj glömde halva din fråga... haha sorry

tappskon betala jag 200 för. Vet inte exakt ännu vad han tar för verkning o skoning. Funderar på om Lillen kan gå barfota i sommar runt om.