måndag 15 mars 2010

Skare & Melodifestival


Vilken skare det har blivit, ungarna hade superkul i går när de gled fram på skaren som sälar på mage. Men för en 70kg jättemamma höll inte skaren, jag sjönk rakt igenom. Jag fick nöja mig med att stå med näsan i vädret och sola lite, vilket inte var så dumt, för oj vad solen värmer nu.
.
Vilken låt gillade ni bäst i melodifestivalen?
Jag gillade nog Salem & Darin mest, men nu när jag lyssnat efteråt på alla låtar på radio och Spotify så gillar jag Olas Unstoppable också. Anna är ju väldigt duktig men jag tycker att låten är lite tråkig.
.
Nej nu ska Lilly och jag göra oss i ordning och åka till kyrkis en stund. Sedan ska jag hem och baka lite, hoppas på lite bebis och kompisbesök den här veckan:)

3 kommentarer:

monica sa...

Håller med dig om att annas låt var tråkig, visst hon e duktig men jag tyckte inte hon skulle vinna.

Erika sa...

Jag gillade ju förstås Anna mest.. men hörde den på radio idag och kan hålla med om att den då lät lite lam, får hoppas att hon levererar med lite mer känsla i Oslo. Ses snart, kram!

carro sa...

annas låt gillar jag verkligen! tror tyvärr bara att den är lite för slät för att stå sig i eurovision... annars gillade jag typ alla årets bidrag utom den övertända femåringen wahlgren... klarar inte av hennes fjanterier...