onsdag 3 mars 2010

Lillys rum

Så här såg det ut för drygt en vecka sedan när vi började med rummet. Så här efteråt så kan jag säga att det hade gått fortare att spackla hela väggarna istället för att dra tapet.
Så här ser det ut nu. Skåpet är vitmålat, det ska dit några hyllplan bara. Sedan ska hon få ett bord med stolar och en större matta, men det är ju ingen brådska med det direkt. Gardintyget rosa moln kommer från Akvihome.se, fönsterlampa och hjärtmatta Ikea.

Sängen sov jag i när jag var liten i vår sommarstuga, John Blund sänglampan kommer även den från stugan. Stjärnkuddar Bauhaus, påslakanset Nisses, tapet Rusta, fjärilarna och blommorna på tapeten är rosa vilket inte syns på fotot.
I hyllan står några av Lillys fina doppresenter och Idas lampakvarium som Lilly älskar att stå och titta på när fiskarna rör sig därinne.
,
Ja så ser rummet ut nu. Det är förstås lite mer att ordna med därinne, men det får vi ta lite pö om pö. Nu vill Gustav också ha omtapetserat, slutdatum med det jobbet får bli hans födelsedag. Då har vi lite mera tid på oss:)

14 kommentarer:

Nallebr.. sa...

attans va snabba ni har varit!! ska kolla med Maria så kommer vi någon dag snart!!!

Anne-sofie sa...

Va fint de blev, där kommer Lilly att trivas. Kram

Yvonne sa...

Hipp Hipp Hurra på din 25??(var det så eller...?)-års dag!! Ha en riktigt bra dag!
Vad fint rum ni gjort till Lilly!
Kram från Yvonne

Erika sa...

Vilken förändring! Rummet blev jättemysigt och gardinen helt bedårande. Embla hälsar att hon vill komma och leka med Lilly i hennes nya fina rum.. kram kram

Marika sa...

Vilken mysig säng hon fick!!! Älskar sånna där gamla sängar.

monica sa...

Grattis anna på födelsedagen:) kram från monica

gunbritt sa...

vad fint hennes rum blev vad ni är duktiga.så får jag också gratta på din födelsedag.kram gunbritt.ps. är du intresserad att köpa en hemstickat tröja åt lilly så har jag än.den ska bara sys ihop först.

gunbritt sa...

vad ni är duktiga lillys rum blev ju jättefint.om du är intresserad av en hemstickad tröja till lilly så har jag än som bara ska sys ihop.grattis på din födelsedag.kram gunbritt

Anonym sa...

Åh va fint de blev...o vad pysslig du är...:) GRATTIS oxå på din dag...:D kram kram

Nallebr.. sa...

Grattis grattis från oss..Hoppas du hade en bra dag!! M kunde på tisdag så ska vi bestämma att vi kommer då?

Anonym sa...

Jättefint Anna !! Grattis på födelsedagen!/ Jenny

Hanna sa...

Gud så fint!! Antar att ni är nöjda, bör ni vara. Hoppas att det är bra med er. Här har det varit halsfluss och feber om vartannat, så vi får se när vi kommer iväg på kyrkis, dock ej på måndag troligen, för Felix har feber nu... Ha det gott! kram

Anonym sa...

Kul att se vad färg förvandlar ett rum, så himla fint det blev i Lillys rum. Önskar mig energi till att börja måla min byrå på övervåningen, men må väl stilla mig tills jag kommer hem från mitt äventyr i Oslo.
KRAM från storasyster

Doris&Laura sa...

Hej...
Villket fint rum det blev... önskar vi snart kunde flytta å hitta något större så man kan börja med Lauras rum å fixa å trixa...
här har vi vart sjuka i omgångar hoppas allt är bra med er kram kram