torsdag 12 juni 2008

Tandläkarbesök på sommarlovets första dag.

Dagar utan Cola= 19 och faktiskt inget sockersug idag!!!!
Dagar till semester= 3 !!!!!

Skönt att slippa köra barnen till skolan på ett tag nu, de håller på att fixa till den större grusvägen här så för att komma ut på asfaltsvägen måste vi åka en omväg på 1 mil och det kan jag säga håller på att göra mig galen.

Idag skulle Ida till tandläkaren och jag glömde bort det här med vägen så vi fick köra rally in till stan för att komma i tid. Ida är otroligt duktig hos tandläkaren. Vi har aldrig fått följa med henne in i undersökningsrummet utan det fixar hon själv. Tur att hon inte ärvt min tandläkarskräck.

Vi hade bestämt innan att gå och käka någonstans efteråt och eftersom ungarna fick välja blev det pizza och kebabtallrik, som vanligt med andra ord. OBS colaburken tillhör Gustav! Ida gjorde som mig och drack Loka, men jag kan erkänna att jag var lite sugen att ta en klunk.

Ikväll har Gustav varit på sin fotbollsträning medan jag var på tupperware party och shoppade lite färgglada buttar. Jag hoppas jag sover lite bättre inatt, för igår så låg jag till 3 och lyssnade på en symfoni av snarkande och tandagnissel från Stefan. Go natt....

2 kommentarer:

Monica sa...

Kul att du kom!

Nallebr.. sa...

gott med pizza!! duktigt av dig att skippa colan!!!:)