torsdag 2 juli 2009

Klantmamman....

Det kommer inte bli så mkt blogginlägg framöver, eftersom klantiga mamman, dvs jag, inte drog ur datorn igår så åskan slog ner och tog datorn.

Sitter o bloggar hos Stefans föräldrar nu.

Igår firade vi min pappa, som fyllde 83 år, med en lunch vid Måns Ols och efter det badade barnen och sedan blev det en tur till lekparken. Jag får sätta in bilder senare när vi skaffat ny dator..... Åh vad tråkigt att vara utan, men vi ska invänta försäkringsbolaget och se vad vi får i ersättning innan vi köper en ny.

Idag var vi till Barnmorskan så ungarna fick vara med och lyssna på bebben, de tyckte att det lät som om han snickrade och filade därinne. Hjärtljuden låg på 140. Mitt järnvärde hade gått upp med hela 7 enheter! Känner mig faktiskt pigg och foglossningen är mkt bättre. Men jag önskar en riktig regnskur, då ska jag ställa mig naken i regnet och njuta!

Ha det bra alla, kram från den snåla, klantiga, jättetjocka Anna

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Synd, det där med datorn :(
Kram i värmen :)

Anonym sa...

Nu är det inte så längt kvar tills bebisen kommer!!! Hoppas du får igång datorn tills dess. Ska bli så spännande att höra hur det går. Jag väntar min 4:e nu. Men är bara i tredje månaden så jag får vänta tills årskiftet...
MArika

Yvonne sa...

Ho, ho...hur går det med datorn? Är så tråkigt när du inte uppdaterar! Snart semester!
Kram