tisdag 28 juli 2009

Klumpig bärplockare


Igår var vi till mormor i stugan, det blev en heldag där, för ungarna ville inte åka hem eftersom deras kusiner var där och de skulle sova över, men vi kunde inte stanna över natten eftersom det bara finns utedass och jag springer upp och kissar flera ggr varje natt nu.
.
Stefan kom dit och hackade av åkrarna, få se om det blir mindre med sork. De håller på att käka upp alla gamla perenner i trädgården och det är ju inte så kul direkt.
.
Ida och jag gick till skogen och plockade lite blåbär, det gick inte så särskilt bra för mig för jag kom knappt upp när jag hukat mig ner, fler ggr vickade jag i kull i blåbärssnåren pga övervikt. Hela jeansen var fulla med blåbärsfläckar innan jag kom ut ur skogen igen.
.
Imorgon ska jag till barnmorskan igen, shit det är bara 2 veckor kvar till beräknad födsel, inte klokt vad fort det gått. Kanske dags att plocka i ordning bb väskan snart, fast jag har då inte kännt någonting ännu så bebben vill nog ligga kvar därinne ett tag till.

2 kommentarer:

Nallebr.. sa...

kikar in för att se om det kommit någon bebis.. kom just hem från rättvik!! 2 veckor kvar men det vet man ju aldrig!! men du ringer väll:)

Yvonne sa...

Va duktig du är, som ger dig ut i bärskogen trots ditt "tillstånd"!
Ja, nu börjar det dra ihop sig för dig med. Maja och Elsa fick en ny liten pojk-kusin igår.
Vi höres!