fredag 10 juli 2009

Lite nya bebissaker

I lördags var vi och köpte babyskydd till bilen. Det blev en brun Brio primo. Till den har jag köpt en matchande brun snuttefilt med elefanter, jättesöt.

Har länge varit ute efter en stickad pippitröja och i onsdags hittade Ida en sådan på Möklinta veckan, så jag skyndade mig dit och köpte en i storlek 0-3 mån. Passar bra till augustikvällarna när bebisen har anlänt. Så gulligt med ett par jeans till.4 kommentarer:

Yvonne sa...

Åh vilka snuttiga bebisgrejer! Pippitröjor är såå fina, och passar ju lika bra på en kille som på en tjej. Ett jourpass kvar!!

Erika sa...

Roligt att se dig tillbaka i bloggandet. Jätte gulligt blev det med filten till babyskyddet!
Kram

Anonym sa...

Hej, vilken härlig blogg du har! Jag och min sambo ska också ha bebis snart, 23:e för att vara exakt..
Förra veckan var vi och köpte en bilbarn stol, en Prio Primo med Bas. Dock nu när vi har kopplat in den i bilen så känns den jätteostabil! Har ni monterat in eran?? Vi har den i baksätet, bakom passagerarstolen. Känns som hela alltihopa ska lyfta om vi skulle krocka.. Blev bara lite nyfiken om ni upplever att er sitter fast??
Lycka till med allt /
Jenny

Anna sa...

Hej Jenny!
Kul att du gillar bloggen!

Vi har inte testat att montera stolen ännu, men det får bli imorgon för det du skrev lät inte bra. Spänner ni den med bältet i basen eller isofix? Vi ska använda bältet.

Lycka till själv7

Hälsn Anna