fredag 13 november 2009

Åh vad trött och arg och tokig jag blir på allt....


Jag hatar när jag inte har kontroll på saker och ting och det har jag inte just nu. Jag blir totalt kocko i huvudet av amningen, har inte koll på dagar och tider, hänger inte med i samtal för jag lyssnar inte på vad folk säger (Ja, ja Yvonne L jag vet vad du tänker nu!!!)

Jag gör saker fel och flummar bara runt här hemma utan att få något gjort. Idag skulle jag lägga på ett paket och glömde frankera det. Höll på att fastna i brevlådan när jag skulle se om jag kunde få upp paketet.

Dessutom är jag arg på sjukvården. Min stackars pappa, 83 år gammal med svår hjärtsvikt, fick stå ute i kylan i kö för att få sin influensa spruta. Han tillhör en riskgrupp men tydligen så vaccineras även andra nu och han fick stå i kön bakom folk som inte tillhör riskgrupp och det gör mig otroligt förbannad. Han köade i 4timmar vill jag oxå berätta. Pappa är inte en sån som klagar men när han kom hem var han iskall och mamma fick bädda om honom i soffan.

Jag är oxå arg för att jag fick lov att åka till läkaren idag för jag har ju problem med urinvägarna sen förlossningen och läkaren jag träffade kunde knappt prata svenska. Hon sa att jag måste vara rädd om min rumpa, du måste hålla rumpan varm, du får inte sitta kall bil. Du måste bada badkar varmt, du måste ha morgonrock, inte bli kall, du får inte, du måste, du får inte, du måste, du måste ha sockor och kalsonger, du får inte ha kärleksstund.

Jag kan inte annat än skratta åt det hela.

7 kommentarer:

Yvonne sa...

He, he Anna...no comments.
Menar du att riskgrupperna får stå och köa utomhus? Det är ju för jäkligt! I Dalarna får dom en tid på en VC, och får iaf vänta inomhus.
Var nu rädd om din lilla rumpa, och gör som doktorn säger. Kram

Anonym sa...

går du på norra? o heter läkaren möjligtvis Tina?

Maria sa...

Begär och få en remiss till en urolog! Jag har haft kisseriproblem och blev bra efter specialist besök.

Angelica sa...

Jag har också haft massa problem med urinvägarna. Har träffat 3 olika läkare och ingen har kunnat ordentlig svenska fått medicin men har fortfarande ont ibland. fick ju åka till urologen och njurmottagningen men ingen har hittat fel. Skit sjukvård...

Anonym sa...

Ha ha.. vilken rolig bild. Du ser helt galen ut, undra om vi vågar komma i morgon ;)

Anonym sa...

HÄRLIGT ANNA !!!!!!!!
Du gav mitt liv mening idag när allt kändes hängigt ! Skrattade nästan käken ur led ! Jag vet precis hur det känns en sån där dag ! MEN , det blir bättre, hang in there !!!!
TUSEN KRAMAR TILL DIG DU E EN SUPERTJEJ !!!!!!
Kusin

Anonym sa...

Hej Syrran, kul att ni kom till mig igår :-)
Varit in på Sala Allehandas hemsida och kollat på bilder från vaccinationskön i Heby 12 november. Tänk att pappa befann sig i den röran med människor och helt klart, hur många var i riskzonen med förtur...
Nu ska jag sätta igång att måla, hoppas det grå blir bra i lilla rummet nere.
KRAM