tisdag 17 november 2009

Lilly kan skratta med ljud!!!


Dagens roligaste händelse är att Lilly för första gången har skrattat ett riktigt babyskratt, ÅHHHHH vad gulligt det lät. Hon låg på skötbordet och Ida stod och busade med henne och då kom det, så ljuvligt härligt, det första skrattet!

Jag sprang och hämtade videokameran och fick med en liten snutt av skrattet, om jag lyckas ska jag lägga ut det här i morgon. Sedan stod Ida och jag och gjorde alla möjliga konstiga läten och tokiga pipljud, men hon bara tittade på oss och log. Nog med skratt för idag tänkte hon säkert..

Dagens jobbigaste händelse var att vi var på BVC och Lilly fick 3månadersvaccinen. Det är 2 sprutor nu och de ges i låren. Hon blev sååå ledsen och det värsta var att hon var så glad innan de stack henne, man känner sig så hemskt elak. På torsdag får jag känna på hur det är att bli stucken för då ska jag få svininfluensa vaccinet. Känns skönt att ta den nu, har haft så mkt beslutsångest.

Lilly väger nu 6030g och är 61cm lång, så hon växer den lilla rackarn, i morgon är det 3 månader sedan hon föddes. De 3 månaderna har gått så otroligt fort.

8 kommentarer:

Anonym sa...

LILLY !
Go o glad som kexchoklad!
Kram på dig lill-tjejen !
D, Em ,E, K o K-A

Nallebr.. sa...

ja vilken liten gobit:)
på torsadg får molly sin spruta också.. sååå skönt tycker jag!!

Marika sa...

Det finns inget härligare än bebis skratt. Tilda skrattade aldrig som bebis. Men nu skrattar hon förståss, men det är inte samma som bebisskrattet.
Visst går det fort. Nu har jag bara två månader kvar till min bebis tittar ut.

monica sa...

Vad söt hon e=)

Yvonne sa...

Usch ja, så elak man känner sig när dom får sprutor....inte kul. Bra att du tänker vaccinera dig! Man kanske klarar en influensa själv, men man tänker ju på föräldrar och andra runt omkring...
Ha det gött i gråvädret!

Ingrid sa...

Vilken tjej! Hoppas ni slipper en massa biverkningar efter besprutningen...

Anonym sa...

Himla go unge, tror hon brås (lite) på sin moster :)
Skrek hon värre när hon fick sin sputa än när hon var hos mig i lördags?

Nallebr.. sa...

bra att du tjatade lite, så du fick sprutan!!! vi ses gärna på onsdag!!! lite fotografering då också kanske??