söndag 22 november 2009

Helgen

I fredags mötte vi upp Ida i stan, de hade varit in till rådhuset och biblioteket med skolan. Vi tog en fika på stan, sen gick vi tjejer till HM så Ida fick köpa en ny tröja och Lilly fick två stycken supersöta diadem. Ida ville även in på sin favoritaffär Ur & Penn och blev det ett par örhängen som matchade nya tröjan. Det är så kul att ha en liten tjej att handla till igen, för till Ida vågar jag inte längre köpa kläder utan att hon är med. Hon gillar inte min smak längre:( Gustav köpte en tröja med silverdöskallar, supersnygg. Det blev även en tur in i leksaksaffären där vi köpte ett par julklappar och Gustav slösade bort lite pengar på Bakugans.

Igår var vi på stort barnloppis. Lilly ville ha sååå mycket leksaker, men vi fick begränsa oss lite. Vi har ju kvar leksaker efter Ida och Gustav som vi ska ta fram till hennes rum sen. Hon fick iallafall en stor rosa gris som spelar och räknar slantar, en bok, en skallra och en larv. Gustav köpte starwars gubbar. Medans vi var borta hade Stefan varit och tagit influensasprutan. Det var inte mkt folk där så de vaccinerade alla som kom, oavsett om man tillhörde riskgrupp eller inte.


I morse fick Lilly prova spela lite piano, hon tyckte det var spännande att klinka på tangenterna. Det syns verkligen hur hon börjat att använda sina händer nu. Hennes ögon är lite bättre, så vi slapp åka till läkaren. Just nu ligger hon och sover middag & de stora barnen är ute och leker. Stefan och jag håller på att spackla och slipa köksbordet för att sedan måla det. Jag är så trött på att behöva täcka alla repor med vaxduk, så nu hoppas jag att det blir bra.

Hoppas ni alla haft en bra helg!

2 kommentarer:

Maria sa...

Tindra berättar hemma vad Lilly gör eller har gjort. Tex att hon hade tagit spruta och var plåstrena var. Gustav berättar skolan. Stolt storebror! Så gulligt av han och Tindra önskar att hon också hade en lilla syster! Maria

Marika sa...

Den där grisen skulle Tilda gilla fast hon är över 3 år nu. Allt som räknar eller säger bokstäver är populärt. Hon har en telefon från fisherprice som hon nött ut knapparna på för hon använder den så mycket.