onsdag 4 november 2009

öronvärk och spökljud utanför mitt fönster.....

Lille Gustav har ont i örat igen, det satt igång tvärt vid 17 tiden idag med en väldig värk i höger öra. Vi hade örondroppar kvar sedan sist så han fick det och smärtstillande sen kröp han till sängs och somnade. Jag väckte honom för en stund sedan så han fick gå upp och kissa och då mådde han lite bättre. Få se hur det är i morgon, om vi måste ringa läkaren eller inte.

Farmor kom hit och hämtade Ida så jag slapp köra henne till scouterna så det var väldigt skönt. Stefan jobbar kväll den här veckan. Synd bara att vi missade Jessicas kalas som jag, Gustav o Lilly skulle varit på medans det var scouter.

Fy farao, jag ligger i sängen och bloggar och nu var det som ett skrapande ljud på fönster bläcket det lät som någon drog med naglarna. Nu ligger jag stel som en pinne och vågar inte titta ut.... Jag tänkte först om det kan vara en av våra kattor men de är inne båda två...3 kommentarer:

Monica sa...

Läskigt..förstår om du blev rädd.

Marika sa...

Hoppas det kommer tillräckligt för bobben snart då! Ni har ju större chans där borta hos er än vi har här iaf. Här är vintrarna onödigt snöfattiga tycker jag.
JAg jobbar med Calles fastigheter i vanliga fall + att jag sköter reskontra och löner till hans andra företag. Just nu är jag sjukskriven 75% så nu är det bara lönerna på mitt bord kvar. Dessutom håller jag på att starta en förskola också själv så det pular jag en del med nu för jag har precis fått bygglov. :)

Yvonne sa...

Usch då,jag skulle bli panikslagen och väcka G... Det har faktiskt hänt att jag gjort det, feglort som jag är.
Tack för igår, och ditt alltid goda fikabröd!