måndag 9 november 2009

Farsdag, kyrkis och skräpprogramIgår väckte barnen Stefan med frukost på sängen, han sparade trippelsmörgåsen till lite senare, kan ju undra varför? Barnen hade köpt en mugg med en PV och sedan hade vi gjort en tavla med deras fotavtryck. Lilly hade sin Pappas bästa kompis tröja på sig. Den tröjan hade Stefan när han var liten, sedan har alla våra barn använt den och den är fortfarande i bra skick.

Idag har jag och Lilly varit och provat på Kyrkis. Det var 6 barn där och Lilly var yngst. Hon har väl inte så mkt utbyte av det ännu, men det är kul för mig som går hemma, att träffa lite folk, fika och prata en stund.

Nej nu ska jag plocka undan lite tvätt, sedan ska jag se andra delen av Ullared, ett program helt i min smak, dvs jag behöver inte tänka, bara fånglo på något som egentligen inte är ett dugg att se. Passar bra för en ammande, förvirrad mamma....

3 kommentarer:

Erika sa...

Va fin tavlan blev, vår oxå. Tack för tipset! Har oxå tittat på Ullared men aldrig varit där. H säger att det är som Rusta i mega size och tror att du gärna följer med mig dit :)

Nallebr.. sa...

vilken fin tavla!! lite skillnad på skostorelken mellan barnen..
ska vi ses någon dag??

Marika sa...

jag tittar också på ullared. till mannens förtjusning så vill jag inte längre åka dit. har sett regnkläder till tilda som jag skulle kunna köpa men annrs verkar det mest vara skräp tycker jag. men det är underhållande förnedringstv. :)