torsdag 12 november 2009

Om Lilly snart 3 månader

Så här ser Lilly ut för jämnan nu, en hand inkörd i munnen som hon suger på. Ibland blir hon arg för hon råkat riva sig i mun med sina naglar. Men strax därefter är den lilla handen där igen.

När vi bara är hemma om dagarna följer hon sina rutiner, äter vid halv 7, somnar om och sover till 9. Är vaken 1h sover 2h. Så går hela dagen. Hon brukar somna för natten vid 20 i vagnen, sedan lyfter jag över henne till vår säng vid 22 tiden, då äter hon och sover till 3 ungefär. Sedan somnar hon och sover till halv 7.

Lilly har redan fått en ful ovana, att titta på tv. När jag ammar på dagarna brukar jag sitta framför tvn och så fort hon är klar vrider hon sig och ska kolla på tv i stället. Idag skrattade och pratade hon jättemkt med Lasse Kroner när det var repris på Doobidoo och kunde nästan inte slita sig när det var Hem till gården.

Tänk vad fort man glömmer bort hur det är att ha en liten bebis. Det känns ju inte som att Ida och Gustav har varit så små som Lilly, konstigt. Jag är så glad att vi skaffade henne!

2 kommentarer:

Nallebr.. sa...

Det märks verkligen hur mysigt ni tycker att det är med Lilly!!!så det va tur att hon kom till er:)

Erika sa...

Det är så roligt att läsa om hur ni har det.. Embla är lika när det gäller handen och TV:n. Ses på söndag, det ska bli så kul. Kram!