torsdag 5 november 2009

Vi kan inte sova..


Hör inga spöken ikväll men jag kan inte somna och Lilly har legat bredvid mig och sprungit Stockholm maraton med sina små ben, hur pigg som helst. Jag känner mig hängig tror jag håller på att bli sjuk, ont i halsen, huvudet och yr. Jag vill inte bli sjuk för risken är stor att Lilly också blir det då.

Tidigare ikväll var jag och bebben till Gammelbyskola och "hjälpe" till med pyntningen inför morgondagens Halloweendisco för barn och lördagens halloweenpub. Jag gjorde ingen nytta direkt eftersom Lilly bestämde sig för att vara vaken hela tiden och med en bebis på armen blir det inte mkt gjort. Jag tror iallafall att det blev riktigt mysigt när det blev klart.

Gustav var piggare idag men han ska vara hemma imorgon också för säkerhets skull. Han var rolig idag när det snöade här. Han ville ut och ta fram pulkor och bob på direkten. Sedan började han prata om julen och sa lite lillgammalt så där att -Mamma nu vet jag vad julen handlar om. Den handlar om att ge inte om att få. Sen kom han på att det inte stämde så bra, för han vill ju ha massor med paket...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallo ! Gofia är jättefin i den tröjan ! Precis en sån har Emelie till sin Skrållan-docka :
Kram till er !