fredag 18 april 2008

En kväll på slottet!


Igår kväll blev jag medbjuden till Västerås slott med min kära storasyster. Det var prisutdelning i en novelltävling som hon deltagit i. Vi blev bjudna på champagne & 3 rätters middag, till förrätt kräft o räksallad med mango och lime, huvudrätt potatisgratäng, oxfilé m rostade grönsaker & rödvinssås, efterrätt vaniljpannacotta med björnbär. Det var dessutom trevlig underhållning i form av hovnarrar och en spökdam. Slutet var en otäck dans som jag fick olustiga känslor när jag såg och syrran med. Men vi hade annars en väldigt trevlig kväll, även om min syster tror att man kan parkera hur som helst i stan, hon ställde sig helt enkelt till hälften på slottets gräsmatta. Tur att vi slapp böter!


2 kommentarer:

Anonym sa...

En trevlig kväll = JA, även om som sagt avslutet kunde varit :-)
Läskiga vitklädda figurer som körde sitt race och fler än syrran o jag skruvade på sig. Inte skoj att bli påmind om döden och sen tacka o gå/åka hem.
Än roligare när Anna fick frågan av en gycklare: -Är du gift eller lycklig? Ännu mer roligt när Anna skulle ta foto på mig och det krånglade = jag måste byta kamera!
Visst, jag parkerade på mindre bra ställe... Men det + köra mot enkelriktat utan problem taggar bara till mer utsvävningar (kanske)Följer du med på novellmiddagen även nästa år Anna?

Nallebr.. sa...

så duktig du är på ps!!
du måste lära mig lite!!!